1 Yleiskatsaus

Tämän sivuston ylläpitäjänä Jungheinrich haluaa varmistaa, että henkilötietojasi käsitellään luottamuksellisesti. Takaamme, että noudatamme kaikkia lakisääteisiä tietosuoja- ja tietoturvavaatimuksia. Seuraavassa kerromme yksityiskohtaisesti, minkälaisia henkilötietoja verkkosivustollamme ja siihen liittyvillä sivustoilla käytetään, mihin tarkoitukseen ja miten laajasti tietoja käytetään.

Voit vierailla sivustollamme antamatta mitään tietoja itsestäsi. Siirtyessäsi Jungheinrichin Profishop-sivustolle sinun päätelaitteeltasi siirretään erilaisia tietoja Jungheinrichin palvelimelle. Lisätietoa tästä on jäljempänä olevassa tietojenkäsittelyn tarkoitusta käsittelevässä osiossa.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti sinulla on meitä kohtaan erilaisia oikeuksia. Niihin kuuluu mm. oikeus vastustaa tietyntyyppistä, etenkin mainostarkoituksessa tapahtuvaa, tietojenkäsittelyä. Lisätietoa tästä on jäljempänä osiossa ”Sinun oikeutesi”.

Mikäli sinulla on kysyttävää Jungheinrichin tietosuojailmoituksesta, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä yrityksemme tietosuojavastaaviin. Löydät kaikki yhteystiedot seuraavasta osiosta.

 

2 Tiedot tietojenkäsittelystä vastaavasta tahosta ja yhteydenotto yrityksen tietosuojavastaavaan

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen keräämisestä, käsittelystä, käytöstä, luovuttamisesta, korjaamisesta, käytön estämisestä, tietojen poistamisesta tai suostumusten peruuttamisesta, ota yhteyttä:

Jungheinrich AG

Frank Jastrob

Friedrich-Ebert-Damn 129

22047 Hamburg

datenschutz(at)jungheinrich.de

Tietosuojavastaavan henkilökohtainen sähköpostiosoite on:

frank.jastrob(at)jungheinrich.de


OIKEUDELLINEN ILMOITUS

Verkkosivuston sisällöstä vastaa:

Ylläpitäjä:
Jungheinrich Lift Truck Oy
Ahjonkulma 1

04220, Kerava Suomi

Puh. +358 9 7599 330
Sähköposti: 
info@jungheinrich.fi

 

3 Jungheinrichin tietojenkäsittelyn tarkoitus, lailliset perusteet ja oikeutetut edut sekä tietojen vastaanottajakategoriat


Yleistä

Käsittelemme käyttäjien henkilötietoja yksinomaan asiaankuuluvien tietosuojamääräysten mukaisesti. Se tarkoittaa, että käyttäjän tietoja käsitellään vain lain sallimissa puitteissa, eli silloin kun käsittely on

·       lain edellyttämää (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 (c) kohta)

·       sopimuksen täytäntöönpanon kannalta välttämätöntä (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 (b) kohta)

·       Jungheinrichin oikeutettujen etujen mukaista (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 (f) kohta)

·       tai käyttäjän antaman suostumuksen seurausta (EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 (a) kohta).

Henkilötietoja, kuten nimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi tai sähköpostiosoitettasi ei tallenneta, jollet anna näitä tietoja vapaaehtoisesti, esim. osana uutiskirjettä tai hakemustasi tai kysyessäsi meiltä jotain.

Jungheinrich käyttää näitä tietoja myös tuotekohtaisiin markkinointitarkoituksiin, mutta vain siinä tapauksessa, että olet aiemmin antanut siihen suostumuksesi tai et ole vastustanut lainsäädännön puitteissa tapahtuvaa tietojenkäsittelyä.


Vieraileminen Jungheinrichin verkkosivustolla

Kun vierailet verkkosivustollamme, päätelaitteesi selain lähettää automaattisesti tietoja Jungheinrichin verkkosivuston/sovelluksen palvelimelle. Nämä tiedot tallennetaan väliaikaisesti lokitiedostoon. Jungheinrich ei voi vaikuttaa tähän seikkaan. Myös seuraavat tiedot tallennetaan ilman sinulta vaadittavia toimenpiteitä ja niitä säilytetään, kunnes ne poistetaan automaattisesti:

·       pyynnön lähettävän, Internet-yhteydellä varustetun laitteen IP-osoite

·       tapahtuman päivämäärä ja kellonaika

·       tarkastellun tiedoston nimi ja URL-osoite

·       verkkosivusto/sovellus, jolta Jungheinrichin sivustolle on siirrytty (viite-URL)

·       käyttämäsi selain ja tarvittaessa Internet-yhteydellä varustetun tietokoneesi käyttöjärjestelmä sekä Internet-yhteyden tarjoajan nimi.

IP-osoitteen käsittelyn laillisena perusteena on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 (f) kohta. Jungheinrichin oikeutettu etu perustuu seuraavassa mainittuihin tietojenkeruun tarkoituksiin. Muistathan, että kerätyt tiedot eivät paljasta henkilöllisyyttäsi, emmekä me tee minkäänlaisia johtopäätöksiä siihen liittyen. Käytämme päätelaitteesi IP-osoitetta ja yllä mainittuja tietoja

·       varmistaaksemme, että muodostettu yhteys toimii sujuvasti

·       taataksemme, että verkkosivustomme tarjoaa aina hyvän käyttäjäkokemuksen

·       arvioidaksemme järjestelmän turvallisuutta ja vakautta.

Käytämme verkkosivustollamme myös evästeitä, seurantavälineitä, kohdennusmenetelmiä ja sosiaalisen median lisäosia. Lisätietoja tietojesi käsittelymenetelmästä ja siitä, miten tietojasi käytetään, on verkkonäkyvyyttä ja verkkosivuston optimointia sekä palvelujen ja kolmannen osapuolen tuottamien sisältöjen upottamista käsittelevissä osioissa.

Uutiskirje

Voit vastaanottaa Jungheinrichilta uutisia ja ajankohtaisia tarjouksia uutiskirjeemme välityksellä napsauttamalla uutiskirjeen tilauslinkkiä ja vahvistamalla tilauksesi napsauttamalla sähköpostitse saamaasi linkkiä (kaksinkertainen varmistus).

Jos olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi ja koko nimesi lomakkeeseen ja painanut ”Tilaa”-painiketta, käsittelemme ja käytämme sähköpostiosoitettasi tilaamasi uutiskirjeen lähettämistä varten säännöllisin väliajoin. Uutiskirjeen tilaaminen on vapaaehtoista ja tilaukseen liittyvä tietojenkäsittely tapahtuu antamasi suostumuksen perusteella. 

Voimme käyttää maksullisen palvelun yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta lain sallimissa puitteissa mainostaaksemme Jungheinrichin omia, vastaavanlaisia tuotteita tai palveluja.

Sinulla on milloin tahansa oikeus ja mahdollisuus poistua uutiskirjeen ja markkinoinnin jakeluluettelosta napsauttamalla uutiskirjeen peruuttamispainiketta. Vastaavasti voit poistua uutiskirjeen ja markkinoinnin jakeluluettelosta napsauttamalla tätä linkkiä: https://www.jungheinrich-profishop.fi/lopeta-tilaus

Tietojasi ei siirretä kolmansille osapuolille.

Yhteydenotto

Kun otat yhteyttä Jungheinrichiin (yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin välityksellä), antamiasi käyttäjätietoja käytetään tekemäsi pyynnön käsittelyyn EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan (1b kohdan) mukaan (sopimusta edeltävän toimenpiteen suorittamiseksi). Käyttäjätiedot voidaan tallentaa Jungheinrichin asiakassuhdehallintajärjestelmiin (CRM-järjestelmä) tai vastaavaan pyyntöjen hallintajärjestelmään.  Käytämme CRM-järjestelmää käyttäjätietojen käsittelyyn vain oman tietosuojakäytäntömme ja Euroopan unionin tietosuojamääräysten mukaisesti.

4 Verkkonäkyvyys ja verkkosivuston optimointi

Evästeet – yleistä

Jungheinrichin verkkosivustolla käytetään evästeitä. Evästeet ovat selaimesi automaattisesti luomia pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteeseesi (tietokoneeseen, tablettiin, älypuhelimeen jne.) vieraillessasi Jungheinrichin sivustolla. Evästeet eivät vaaranna päätelaitettasi eivätkä ne sisällä viruksia, troijalaisia tai muita haittaohjelmia. Eväste sisältää tietyn päätelaitteen käytön yhteydessä tuotettuja tietoja. Se ei kuitenkaan tarkoita, että saisimme evästeiden avulla suoraan henkilöllisyyteesi liittyviä tietoja. Eräs evästeiden käyttötarkoituksista on tehdä Jungheinrichin verkkosivuston käyttämisestä entistä miellyttävämpää käyttäjien kannalta. Siksi käytämme istuntoevästeitä, jotka tunnistavat, oletko jo aiemmin vieraillut jollakin verkkosivustomme sivuista. Nämä evästeet poistetaan automaattisesti poistuessasi Jungheinrichin sivustolta. Käytämme myös väliaikaisia evästeitä, joiden tarkoituksena on edistää verkkosivustomme käyttäjäystävällisyyttä. Nämä evästeet tallennetaan päätelaitteeseesi tietyksi ajaksi. Jos palaat Jungheinrichin sivustolle hyödyntääksesi palvelujamme, sekä aiempi vierailusi että syöttämäsi tiedot ja tekemäsi asetukset havaitaan automaattisesti, joten sinun ei tarvitse syöttää samoja tietoja enää toistamiseen.

Käytämme evästeitä myös tilastojen tallentamiseen verkkosivustomme käytöstä ja sivustomme analysointiin optimointitarkoituksia varten sekä näyttääksemme sinulle juuri sinua varten räätälöityä tietoa. Palatessasi Jungheinrichin verkkosivustolle havaitsemme näiden evästeiden avulla automaattisesti, että olet vieraillut sivustollamme aiemminkin. Nämä evästeet poistetaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti.

Voit kuitenkin määrittää oman selaimesi asetukset siten, ettei evästeitä tallenneta tietokoneellesi lainkaan tai että saat aina ennen uuden evästeen luomista kehotteen hyväksyä eväste. Evästeiden poistaminen kokonaan käytöstä voi kuitenkin estää sinua käyttämästä joitakin Jungheinrichin verkkosivustolla olevia toimintoja. Evästeiden tallennusaika vaihtelee niiden käyttötarkoituksen mukaan.


Google Analytics ja Google Optimize

Käytämme EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 (a) kohdan (suostumus) nojalla verkkosivustomme tarvesuuntautuneen suunnittelun ja jatkuvan optimoinnin tarpeisiin Google Inc:n (Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat) tuottamaa Google Analytics -verkkoanalyysipalvelua. Lisäksi verkkosivustomme käyttää Google Optimize -laajennusta. Sen yhteydessä luodaan anonyymejä käyttäjäprofiileja ja käytetään evästeitä. Eväste tuottaa tietoa siitä, miten sinä käytät Jungheinrichin verkkosivustoa, ja sisältää mm. seuraavia tietoja:

·       selaintyyppi/-versio

·       käytetty käyttöjärjestelmä

·       viite-URL (sivu, jolla kävit aiemmin)

·       tietokoneen verkkoaseman tunnus (IP-osoite)

·       palvelinpyynnön ajankohta.

Nämä tiedot lähetetään ja tallennetaan Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin. Google noudattaa EU-US Privacy Shield -järjestelmää ja siten myös eurooppalaista tietosuojalainsäädäntöä.

Jungheinrich käyttää Google Analyticsiä vain IP-anonymisoinnin yhteydessä. Se tarkoittaa, että Google typistää Euroopan unionin jäsenvaltioissa ja Euroopan talousalueen maissa asuvan käyttäjän IP-osoitteen. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite voidaan lähettää Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin, jossa se lyhennetään.

Käyttäjä voi halutessaan aktivoida selainohjelmistostaan asetuksen, joka estää evästeiden tallentamisen. Asetus saattaa kuitenkin estää joidenkin toimintojen käytön sivustollamme. Käyttäjä voi myös estää Googlea keräämästä tietoa verkkosivuston käytöstä (IP-osoite mukaan lukien) evästeen avulla ja käsittelemästä tällaista tietoa lataamalla ja asentamalla omaan selaimeen lisäosan, joka on saatavana linkistä http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Selaimen lisäosan sijaan käyttäjä voi asettaa selaimeen ns. opt out -evästeen, joka estää Google Analyticsiä jatkossa keräämästä tietoja tämän verkkosivuston käytöstä. Tätä evästettä voi käyttää myös mobiililaitteiden selaimissa.


Google AdWords -verkkomainontaohjelma

Käytämme seuraavassa mainittuja kohdennusmenetelmiä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 (a) kohdan (suostumus) nojalla. Näiden kohdennusmenetelmien avulla haluamme varmistaa, että näytämme päätelaitteellasi vain mainoksia, joka vastaavat tämänhetkisiä tai mahdollisia tulevia mielenkiinnonkohteitasi. Sekä sinun että meidän etujemme mukaisesti emme halua rasittaa sinua mainoksilla, jotka eivät sinua kiinnosta.

Jungheinrichin verkkosivusto käyttää Google AdWords -verkkomainontaohjelmaa ja siihen sisältyvää konversioseurantaa. Nämä evästeet asetetaan, kun käyttäjä napsauttaa Googlen sijoittamaa mainosta. Kolmannet osapuolet, kuten Google, lisäävät verkkosivustoille mainoksiaan ja valitsevat niiden sijainnin hyödyntämällä evästeitä, jotka ovat tallentuneet käyttäjän edellisillä sivuston käyttökerroilla. AdWords-evästeiden voimassaolo päättyy 30 vuorokauden kuluttua ja gclid-parametrin 90 vuorokauden kuluttua eikä niitä käytetä henkilön tunnistamiseen. Google voi siirtää näitä tietoja kolmansille osapuolille, mikäli laki näin edellyttää, tai jos kyseiset kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Google ei missään tapauksessa yhdistä IP-osoitettasi muihin Googlen tallentamiin tietoihin.

Voit kytkeä tietojen keruun ja tallentamisen pois käytöstä, milloin tahansa, jolloin asetus koskee tulevia tietoja. Voit kytkeä Googlen käyttämät evästeet pois käytöstä Google-mainonnan asetussivulla https://adssettings.google.com/. Voit myös poistaa konversioseurannan evästeet käytöstä määrittämällä selaimeesi eston evästeille, joiden verkkotunnus on ”googleadservices.com. Tämä asetus saattaa kuitenkin estää joidenkin toimintojen käytön sivustollamme.

Googlen uudelleenmarkkinointiohjelma ja DoubleClick

Google käyttää DoubleClick-evästettä Google-verkostoon kuuluvilla verkkosivuilla ja tietyissä Googlen palveluissa. Eväste tukee AdWords-asiakkaita ja -julkaisijoita verkkomainonnan sijoittelussa ja hallinnassa. Saapuessasi verkkosivustolle ja avatessasi tai napsauttaessasi sivustolle Google-verkostoon kuuluvan verkkosivun avulla sijoitettua mainosta, selaimeesi voidaan asettaa DoubleClick-eväste. Selaimeesi asetetun DoubleClick-evästeen verkkotunnus on sama kuin sivustoilla, jolla DoubleClick-mainontaohjelmaa käytetään. Jos selaimessasi on jo DoubleClick-eväste, toista DoubleClick-evästettä ei enää aseteta.

Lisätietoja DoubleClick-evästeiden käytöstä DoubleClick-mainontaohjelman yhteydessä löytyy DoubleClickin yksityisyyteen liittyvistä usein kysytyistä kysymyksistä kohdasta ”Privacy FAQ” osoitteesta https://policies.google.com/privacy.

Voit milloin tahansa estää DoubleClick-evästeen asettamisen ja poistaa sen käytöstä napsauttamalla linkkiä https://adssettings.google.com/. Tämä sivusto käyttää myös kohdistettuun verkkomainontaan suunniteltua Googlen uudelleenmarkkinointiohjelmaa. Kolmannet osapuolet, kuten Google, asettavat verkkosivustoille mainoksiaan ja hyödyntävät tätä tarkoitusta varten käyttäjän edellisillä sivuston käyttökerroilla tallennettuja evästeitä.

Jos et halua nähdä näitä käyttäjän mielenkiinnonkohteiden perusteella kohdistettuja mainoksia, voit helposti kytkeä Googlen uudelleenmarkkinointiohjelman seurantaevästeen pois käytöstä Internet-selaimesi käyttäjäasetuksista. Voit milloin tahansa kytkeä tähän tarkoitukseen käytettävän Google-evästeen pois käytöstä napsauttamalla linkkiä https://policies.google.com/privacy.

Lisätietoja Googlen asettamista ehdoista löytyy osoitteestahttps://policies.google.com/privacy.


Microsoftin ohjelmat

Jungheinrichin verkkosivustolla käytetään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 (a) kohdan (suostumus) nojalla myös Microsoftin konversioseurantaa (Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, Yhdysvallat). Microsoft Bing -mainokset asettaa tietokoneellesi evästeen, jos siirryt Jungheinrichin verkkosivustolle Microsoft Bing -mainoksen kautta. Microsoft Bing ja Jungheinrich tunnistavat tällöin, että joku on napsauttanut mainosta, siirtynyt sen avulla Jungheinrichin sivustolle ja päätynyt aiemmin määritetylle kohdesivulle (konversiosivu). Näin saamme tiedon vain siitä, kuinka moni käyttäjä on napsauttanut Bing-mainosta ja päätynyt sen kautta konversiosivulle. Käyttäjän henkilöllisyyteen liittyviä tietoja ei jaeta. Jos et halua olla osallisena seurantamenettelyssä, voit estää tähän tarkoitukseen vaadittavan evästeen tallentamisen esimerkiksi valitsemalla selaimeesi asetuksen, joka estää kaikkien evästeiden automaattisen tallennuksen. Lisätietoja tietosuojasta ja Microsoft Bingin käyttämistä evästeistä on Microsoftin verkkosivustolla osoitteessa http://www.microsoft.com/privacystatement/en-gb/core/default.aspx. 


 Käytössä olevat evästeet

Eväste

Evästetyyppi

Voimassaoloaika

Opt-out-linkki

Google Tag Manager

Toiminnallinen

10 minuuttia

Google Analytics

Analysointi

2 vuotta

Opt-Out

Google Adwords

Analysointi

30 vuorokautta

Opt-Out

Hotjar

Analysointi

1 vuosi

Opt-Out

Facebook

Uudelleenmarkkinointi

1 vuosi

Opt-Out

JHProfishop-*

Toiminnallinen

30 vuorokautta

Olennainen verkkokaupan käytön kannalta

Bing

Uudelleenmarkkinointi

1 vuosi

Opt-Out

Doubleclick

Uudelleenmarkkinointi

1 vuosi

Opt-Out


5 Palvelujen ja kolmannen osapuolen tuottamien sisältöjen upottaminen


Yleistä

Käytämme verkkosivustollamme sosiaalisen median lisäosia parantaaksemme Jungheinrichin tunnettuutta. Niiden käyttö perustuu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 (a) kohtaan (suostumus) ja se koskee seuraavia sosiaalisia medioita: Facebook, LinkedIn, Twitter ja Google+. Vastuu tietosuojakäytännön mukaisesta toiminnasta on kyseisen palvelun tarjoajalla.

Käytämme verkkosivustollamme myös kolmansien osapuolten sisältö- ja palvelutarjontaa, joiden avulla upotamme heidän tuottamaansa sisältöä ja palveluja, esim. videoita, fontteja ja työkaluja voidaksemme optimoida verkkosivustoamme ja taata tehokkaan viestinnän sekä verkkosivustomme jouhevan toiminnan. Kaikki tämä tapahtuu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 (a) kohdan mukaisen suostumuksesi nojalla.

Google ReCaptcha

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 (a) kohdan (suostumus) ja kohdassa ”Yleistä” määritellyn nojalla käytämme verkkosivustollamme Google Inc:n (Google) reCAPTCHA-palvelua. Sitä käytetään määrittämään, onko syötetyn tiedon tehnyt oikea ihminen vai onko kyseessä automatisoitu koneellinen väärinkäyttö. Osana palvelua Googlelle lähetetään IP-osoite ja tarvittaessa muita Googlen reCAPTCHA-palvelun edellyttämiä tietoja. Tekemäsi syöte lähetetään Googlelle, jossa sitä käsitellään edelleen. Käyttämällä reCAPTCHA-palvelua annat suostumuksesi sille, että tunnistustasi voidaan käyttää aiempien toimeksiantojen digitalisoinnissa. Jos kuitenkin käytät Jungheinrichin verkkosivustolla IP-anonymisointia, Google typistää IP-osoitteesi, mikäli asut Euroopan unionin jäsenvaltioiden tai Euroopan talousalueen maiden alueella. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite voidaan lähettää Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin, jossa se lyhennetään. Google käyttää tätä tietoa Jungheinrichin verkkosivuston ylläpitäjän nimissä analysoidakseen tämän palvelun käyttöä. Google reCAPTCHA -palvelun yhteydessä välitettävää IP-osoitetta ei yhdistetä mihinkään muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin. Näitä tietoja koskevat Googlen poikkeavat tietosuojamääräykset.

Lisätietoja Googlen tietosuojamääräyksistä löytyy osoitteesta https://policies.google.com/privacy.

Google Maps

Jungheinrichin verkkosivusto käyttää Google Maps -palvelua karttojen esittämiseen ja reittiohjeiden luomiseen. Google Maps on Google Inc:n, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat, tarjoama palvelu. Käyttäessään Jungheinrichin verkkosivustoa käyttäjä antaa suostumuksensa sille, että Google, joku sen edustajista tai kolmas osapuoli voi tallentaa, käsitellä ja käyttää sekä automaattisesti kerättyjä että käyttäjän itsensä syöttämiä tietoja (mukaan lukien IP-osoite). Tietojenkäsittely perustuu käyttäjän antamaan suostumukseen EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 (a) kohdan mukaisesti. Google Mapsin käyttöehdot löytyvät linkistä https://www.google.com/help/terms_maps/.

Yksityiskohtaista tietoa avoimuudesta ja valintamahdollisuuksista sekä tietosuojamääräyksistä löytyy Googlen tietosuojakeskuksesta osoitteesta https://policies.google.com/privacy.

Google Tag Manager

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 (a) kohdan (suostumus) ja kohdassa ”Yleistä” määritellyn nojalla Jungheinrich käyttää verkkosivustollaan Google Tag Manager -järjestelmää. Palvelun avulla verkkosivuston tägejä voidaan hallita käyttöliittymän avulla. Google Tag Manager asettaa tägejä. Se ei aseta evästeitä eikä tallenna henkilötietoja. Sen sijaan Google Tag Manager käynnistää muita tägejä, jotka saattavat tallentaa tietoja. Google Tag Manager ei kuitenkaan pääse käsiksi kyseisiin tietoihin. Jos järjestelmä kytketään pois käytöstä verkkotunnuksen tai evästeen tasolla, valinta koskee kaikkia seurantatägejä, sikäli kuin ne on toteutettu Google Tag Managerilla. Lisätietoja Google Tag Manager -järjestelmästä löytyy linkistä https://www.google.com/tagmanager/use-policy.html. 


YouTube

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 (a) kohdan (suostumus) ja kohdassa ”Yleistä” määritellyn nojalla Jungheinrich käyttää verkkosivustollaan YouTube-palvelun toimintoja videoiden näyttämiseen ja toistamiseen. Näiden toimintojen palveluntarjoaja on YouTube, LLC 901 Cherry Ave. San Bruno, CA 94066 Yhdysvallat. Lisätietoja löydät YouTuben tietosuojamääräyksistä.

Jungheinrichin sivustolla sovelletaan pitkälle kehittynyttä tietosuojaa, jossa palveluntarjoajan ilmoittamien tietojen mukaan tallennetaan käyttäjätietoja vain silloin, kun videon toisto käynnistetään. Kun käynnistät sivustolle upotetun YouTube-videon toiston, YouTube kerää tietoja käyttäjän toiminnasta evästeiden avulla. YouTuben mukaan näitä tietoja käytetään mm. videotilastojen luomiseen, käyttäjäystävällisyyden edistämiseen ja väärinkäytön estämiseen. Huolimatta siitä, toistaako käyttäjä Jungheinrichin verkkosivustolle upotetun videon vai ei, Googlen DoubleClick-verkostoon muodostetaan yhteys aina, kun käyttäjä saapuu Jungheinrich AG:n verkkosivustolle. Muodostettu yhteys saattaa käynnistää tietojenkäsittelyprosesseja, joihin Jungheinrich AG ei voi vaikuttaa.

Lisätietoja YouTuben käyttämistä evästeistä on YouTuben tietosuojaselosteessa osoitteessa https://www.youtube.com/about/policies/#community-guidelines.

Uranochat

 

Käytämme verkkokaupassamme kolmannen osapuolen tarjoamaa chat-palvelua, jotta pystymme tarjoamaan parempaa asiakaskokemusta sekä palvelujemme kehittämistä.

Chat-palvelussamme saatetaan kerätä seuraavia tietoja asiakkaista sekä potentiaalisista asiakkaista, mikäli asiakas on halukas nämä tiedot antamaan:

 

  • Yrityksen / yhteisön nimi sekä Y-tunnus, asiakasnumero ja asiakkuusluokka
  • Yrityksen / yhteisön osoite ja muut yhteystiedot
  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Henkilön sähköpostiosoite
  • Henkilön tehtävänimike ja/tai asema
  • Henkilön puhelinnumerot
  • Merkintä, jos henkilö on kieltänyt massasähköpostien lähettämisen
  • Rekisterissä on lisäksi tietoa asiakassuhteen aikana tapahtuneista asioista, mm. sähköposteja, sopimuksia, tarjouksia, tilauksia ja kalenterimerkintöjä, jotka linkittyvät ko. henkilöön

 

Lisätietoja chat-palvelun käytöstä löytyy Giosg tietosuojaselosteesta.

6 Tiedonsiirto kolmansille osapuolille

Tietoja siirretään kolmansille osapuolille vain lain sallimissa ja tietosuojaselosteessa ilmoitetuissa puitteissa. Jungheinrich antaa käyttäjätietoja kolmansille osapuolille vain silloin, kun tietojen antaminen on esimerkiksi sopimukseen perustuvaa ja tapahtuu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 (b) kohdan tai 6 artiklan 1 (a) kohdan (suostumus) sekä kohdassa ”Yleistä” määritellyn nojalla.

Käyttäessämme alihankkijoita palvelujemme tarjoajina huolehdimme asianmukaisista oikeudellisista varokeinoista ja teknisistä sekä organisatorisista toimenpiteistä suojataksemme henkilötietoja asiaankuuluvan lainsäädännön mukaisesti.

 

7 Euroopan unionin jäsenvaltioiden ulkopuolella olevat vastaanottajat

Tässä tietosuojaselosteessa mainittua tietojenkäsittelyä lukuun ottamatta Jungheinrich ei siirrä tietojasi Euroopan unionin jäsenvaltioiden tai Euroopan talousalueen maiden ulkopuolella oleville vastaanottajille.

8 Sinun oikeutesi

Yleiskatsaus

Suostumuksesi peruuttamisoikeuden lisäksi sinulle kuuluvat lakisääteisten vaatimusten puitteissa myös seuraavat oikeudet:

·       oikeus saada tietoa sinusta tallentamistamme henkilötiedoista EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 15 artiklan mukaan

·       oikeus oikaista virheellisiä tai puutteellisia tietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 16 artiklan mukaan

·       oikeus poistaa sinusta tallentamamme tiedot EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 17 artiklan mukaan, elleivät lailliset tai sopimukseen perustuvat säilytysajat tai muut lakisääteiset velvoitteet/oikeudet edellytä säilytyksen jatkamista

·       oikeus rajoittaa tietojesi käsittelyä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 18 artiklan mukaan

·       oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 20 artiklan mukaan.

Oikeus peruuttamiseen

Jos et enää halua Jungheinrich Lift Truck Oy:n jatkavan tietojesi aktiivista käyttöä sisäisiin tarkoituksiinsa, sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa kyseinen käyttöoikeus ja tietojenkäsittely. Riittää, että lähetät asiaa koskevan sähköpostiviestin osoitteeseen datenschutz(at)jungheinrich.de

9 Tietoturva

Ainoastaan Jungheinrich-profishop.fi:n omilla työntekijöillä on pääsy asiakastietoihin, jonka seurauksena henkilökuntamme on koulutettu käyttämään tietoja niin turvallisesti kuin eettisesti.Jungheinrich Lift Truck Oy käyttää ainoastaan luotettuja sopimuskumppaneita, jolloin tietoa voidaan mahdollisesti siirtää kolmansille osapuolille. Kaikkien kumppanien kanssa on sopimusvaiheissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön vaatimukset.

Kaikki henkilökohtaisesti Jungheinrichille välittämäsi tiedot maksutietosi mukaan lukien siirretään yleisesti hyväksyttyä ja turvallista SSL-protokollaa (Secure Socket Layer) käyttäen. SSL on turvallinen ja testattu protokolla, jota käytetään myös esimerkiksi verkkopankkitoiminnassa. Tunnistat turvallisen SSL-yhteyden mm. selaimesi osoitepalkissa olevaa http-kirjainyhdistelmää seuraavasta s-kirjaimesta (esim.: https://...) ja selaimesi alaosassa näkyvästä riippulukkosymbolista.

Suojaamme sinusta tallentamiamme henkilötietoja manipuloinnilta, osittaiselta tai täydelliseltä katoamiselta ja kolmansien osapuolten luvattomalta käytöltä käyttämällä asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia turvatoimenpiteitä. Jungheinrichin käyttämiä turvatoimenpiteitä parannetaan jatkuvasti teknisen kehityksen myötä.